Sökresultat för Marc Labourel...
Rensa filter?
av:Marc Labourel, Pierre Chavot
Parmesan, gruyère, brie, coulommiers, munster, mothais, roquefort, brousse, camembert, livarot, cheddar … Det finns ett enormt utbud av ostar och osten har sedan länge en särställning i det gastronomiska köket.
Här delar det franska osthuset Androuët med sig av ett åttiotal lättlagade festrecept och andra…
Utgått
Isbn: 9789127355934
Utgivningsår:20050125
Utgivare: Natur & Kultur
Mediatyp: BB
Topp 40 just nu!
Inger Alfvén, Ernst Brunner, Ulf Gyllenhak, Anders Harning, Theodor Kallifatides, Peter Kihlgård, Agneta Klingspor, Bodil Malmsten, Åsa Moberg, Birgitta Stenberg
Sarah Andersson, Lars Lindqvist
Läs ett smakprov!
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!
Maja Hagerman
Läs ett smakprov!
Dominique (pseud.) Payne
Carina Kero Esberg, Sofia Kero Åkerman